TRAINING

Taal op maat - Uitgebreide (start)training

(ongeveer 2,5 uur)

Omschrijving

Bij de methode Taal op maat ligt de nadruk op gemak en het behalen van een het hoogst haalbare resultaat. Een vakspecialist komt naar jouw school om de leerkrachten die met Taal op maat gaan werken uitgebreid te trainen. Zo zorg je voor een uitstekende start aan het begin van het schooljaar of zet je de puntjes op de i als je de methode al een paar maanden in de klas gebruikt. Vóór de training wordt zo goed mogelijk in kaart gebracht wat de situatie is op jouw school en wat de leervragen zijn van jou en je collega's. De vakspecialist past de training aan op basis van die informatie.

Doelgroep
Leerkrachten die met Taal op maat (gaan) werken.

Wat leer je?

  • je leert de visie van de methode goed kennen
  • je leert over de opbouw en organisatie
  • je leert hoe je effectief kunt differentiëren binnen de les
  • je leert over de verschillende taaldomeinen
  • je leert over de projecttaken en het Taalmaatje
  • je leert hoe je de toetsen kunt inzetten en analyseren d.m.v. de resultatenmonitor
  • je leert de software optimaal te gebruiken

Opbrengsten

Met deze training zorg je voor een goede start met Spelling op maat. Na het volgen van de training kunnen leerkrachten goed met de methode werken. De trainer geeft veel leuke en praktische tips die leerkrachten de volgende dag meteen in de klas kunnen uitproberen.

 

Vorm, duur, kosten & locatie

Vorm en duur

Blended learning
Klassikaal
2 uur en 30 minuten

Prijs
€ 795,-

Locatie
Bij jou op school

Uitgebreide (start)training Taal op maat

Vraag nu de training aan en we nemen z.s.m. contact met u op.

Mevr.Dhr.

Ik wil in de toekomst graag via e-mail op de hoogte worden gehouden over voor mij relevante informatie zoals tips, webinars, whitepapers en soortgelijke producten, diensten en aanbiedingen van Noordhoff Academy.
Ja, akkoordNee, dank je

*Noordhoff Academy is onderdeel van Noordhoff Uitgevers BV. Wij gaan zorgvuldig om met je persoonsgegevens. Wanneer je een document download van deze website of gebruikmaakt van tools of mediavormen (zoals webinars) op deze website, is het mogelijk dat wij je aanvullende informatie aanbieden of dat je wordt benaderd door een van onze adviseurs.