TRAINING

Rekenen middels spel en bewegen

(ongeveer 2,5 uur)

Omschrijving

Spelenderwijs leren kinderen beter, blijkt uit onderzoek. Want spelend en bewegend leren heeft een positief effect op de geestelijke én lichamelijke gezondheid.

Zie jij graag gemotiveerde en enthousiaste leerlingen? Wil je dat jouw leerlingen plezier hebben in de rekenlessen? Tijdens deze training ervaar je wat beweging en spel kan betekenen voor jouw rekenlessen. Je maakt kennis met allerlei uitdagende rekenspelvormen. Aan het einde van de training weet je hoe je spel en bewegen een plek kunt geven in jouw rekenlessen.

Doelgroep
Voor leerkrachten die meer spel en beweging willen in hun rekenlessen en rekencoördinatoren die leerkrachten willen begeleiden bij de inzet van spel en bewegen in de rekenlessen.

Je leert

  • waarom spel en bewegen een positief effect heeft op de mentale en fysieke gezondheid van kinderen;
  • wat spel en bewegen kan betekenen voor jouw lessen;
  • veel verschillende spelvormen die je de volgende dag al in je rekenles kunt inzetten.

Opbrengsten
Na deze training weet je waarom het belangrijk is om te spelen en bewegen in de rekenles en kun je verschillende spelvormen inzetten.

 

Vorm, duur, kosten & locatie

Vorm en duur
Klassikaal
2 uur en 30 minuten

Prijs
€ 795,-

Locatie
Bij jou op school

Rekenen middels spel en bewegen

Vraag nu de training aan en we nemen z.s.m. contact met je op.

Mevr.Dhr.

Ik wil in de toekomst graag via e-mail op de hoogte worden gehouden over voor mij relevante informatie zoals tips, webinars, whitepapers en soortgelijke producten, diensten en aanbiedingen van Noordhoff Academy.
Ja, akkoordNee, dank je