TRAINING

Omgaan met beelddenkers in de groep

(Ongeveer 2,5 uur)

Omschrijving

Een beelddenker denkt met name in beelden en gebeurtenissen in plaats van in woorden en begrippen. Beelddenkers geven de voorkeur aan visueel en ruimtelijk denken.

Ons onderwijs is voor een groot deel verbaal en analytisch ingericht. Daardoor ondervinden beelddenkers geregeld problemen op het gebied van taal en rekenen, hebben vaak moeite met het werktempo en vinden het lastig hun concentratie vast te houden. Tijdens deze training leer je hoe je tegemoet kunt komen aan de leerbehoeften van beelddenkers.

Doelgroep
Leerkrachten, intern begeleiders, directie

Leerdoelen

  • Je leert wat beelddenken is.
  • Je leert welke onderwijsaanpassingen nodig zijn om aan de leerbehoeften van beelddenkers tegemoet te komen.

Opbrengsten
Na afloop van deze training heb je inzicht in wat beelddenken is. Je weet hoe je beelddenkers kunt herkennen en welke onderwijsaanpassingen nodig zijn.

Vorm, duur, kosten & locatie

Vorm en Duur
klassikaal
ongeveer 2 uur en 30 minuten

Prijs
€ 795,-

Locatie
Bij jou op school

Beelddenken

Vraag nu de training aan en we nemen z.s.m. contact met je op.

Mevr.Dhr.

Ik wil in de toekomst graag via e-mail op de hoogte worden gehouden over voor mij relevante informatie zoals tips, webinars, whitepapers en soortgelijke producten, diensten en aanbiedingen van Noordhoff Academy.
Ja, akkoordNee, dank je

*Noordhoff Academy als onderdeel van Noordhoff Uitgevers BV gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Wanneer u een document downloadt of een andere door ons aangeboden mediavorm zoals webinar of tool dan kan u meer informatie worden aangeboden, dan wel kunt u benaderd worden door één van onze adviseurs.