TRAINING

Workshop Ambrasoft in de klas

(ongeveer 2,5 uur)

Omschrijving

Workshop Ambrasoft in de klas
In deze klassikale training leer je alles over hoe je Ambrasoft optimaal kunt toepassen in de klas en krijg je praktische tips van onze eigen Ambrasoft Expert! Je krijgt eerst theoretische informatie (onder andere het instellen van werktijd en leerstof, printen van verschillende werkbladen en programma beheer) daarna demonstreert de trainer enkele onderdelen en vervolgens ga je zelf aan de slag. Je doet dit aan de hand van een duidelijke handleiding en met verschillende opdrachten die je na de workshop mag houden. Uiteraard is er ook voldoende gelegenheid om in te gaan op specifieke vragen en wensen van de school.

Wil je veel invloed hebben op de inhoud van de training? Dan raden wij aan om deze klassikale workshop te volgen!

Doelgroep
Alle leerkrachten en ICT-coördinatoren die gaan werken of al werken met Ambrasoft

Leerdoelen en opbrengsten
In overleg met jouw school worden de leerdoelen afgestemd. Zo kunnen alle collega's optimaal gebruik maken van de verschillende Ambrasoft momenten gedurende de leerdag.


Vorm, duur, kosten & locatie

Vorm en duur
Klassikaal
Ongeveer 2 uur en 30 minuten

Prijs
€395,-

Locatie
Bij jou op school

Maximaal aantal deelnemers
25

Techniek
Zorg voor een computer per deelnemer

Workshop Ambrasoft in de klas

Vraag nu de training aan en we nemen z.s.m. contact met je op.

Mevr.Dhr.

Ik wil in de toekomst graag via e-mail op de hoogte worden gehouden over voor mij relevante informatie zoals tips, webinars, whitepapers en soortgelijke producten, diensten en aanbiedingen van Noordhoff Academy.
Ja, akkoordNee, dank je

*Noordhoff Academy als onderdeel van Noordhoff Uitgevers BV gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Wanneer u een document downloadt of een andere door ons aangeboden mediavorm zoals webinar of tool dan kan u meer informatie worden aangeboden, dan wel kunt u benaderd worden door één van onze adviseurs.