Word ook trainer!

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste, professionele trainers om ons aanbod te versterken. Dus ben jij een ster in formatief evalueren, weet je alles van de nieuwste onderwijsontwikkelingen of ben je een onwijs goede docent die zijn kennis wil delen? Neem dan contact met ons op en we praten vrijblijvend over wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Mail jouw CV en een korte toelichting naar academy@noordhoff.nl, of vul het contactformulier hieronder in. Je hoort zo snel mogelijk van ons!

Vacature: trainers (vak)didactiek

Wil jij bijdragen aan het versterken van de onderwijskwaliteit, krijg je energie van het aanleren van nieuwe vaardigheden aan docenten, en heb je kennis van (vak)didactiek, gepersonaliseerd leren en/of formatief handelen? Dan ben je de perfecte aanvulling op ons trainersteam! Klik hier voor de volledige vacature en meer info.

Gezocht: expert gepersonaliseerd leren 

Weet jij alles over gepersonaliseerd leren, leerdoeldenken en coachende feedback? Dan zoeken we jou! Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek of meer informatie. 

Gezocht: enthousiaste trainers digitaal lesgeven met Noordhoff 

Noordhoff Academy zoekt nieuwe trainers voor onze methodetrainingen! Dus weet jij (bijna) alles over digitaal lesgeven en deel je deze kennis graag met collega's? Of ben jij een ster in formatief evalueren met jouw methode? Neem dan contact met ons op!

CONTACTFORMULIER

    *Noordhoff Academy is onderdeel van Noordhoff Uitgevers BV. Wij gaan zorgvuldig om met je persoonsgegevens. Wanneer je een document downloadt van deze website of gebruikmaakt van tools of mediavormen (zoals webinars) op deze website, is het mogelijk dat wij je aanvullende informatie aanbieden of dat je wordt benaderd door een van onze adviseurs.