Opleidingsprogramma Noordhoff Academy
Noordhoff Academy verzorgt trainingen om docenten en schoolleiders in het onderwijs te ondersteunen. Zo kun je als docent direct aan de slag met de gratis online trainingen per methode of kun je een klassikale training volgen over didactische onderwijsvernieuwingen, zoals formatief evalueren.
Er zijn diverse opleidingen zoals de opleiding tot gecertificeerd toetsexpert, masterclass van examenprogramma naar PTA, of een cursus toetsontwikkeling. Ook kun je webinars volgen en in de kalender zie je voor welke congressen je je kunt inschrijven.
Wil je een goede start maken op jouw school? Lees dan meer over wat de implementatiecoach bij jou op school kan betekenen onder implementatiepakketten.

Noordhoff Academy - voor professionals door professionals

Voortgezet Onderwijs

Een overzicht van ons aanbod

Methodetrainingen

Bekijk hier het trainingsaanbod van Noordhoff per methode. Om direct aan de slag te gaan kun je je inschrijven voor de gratis online trainingen, of nodig tegen een vergoeding een ervaren trainer uit bij jou op school voor een training afgestemd op jullie leerdoelen en vragen.

Lees verder >

Didactische en pedagogische trainingen

Naast trainingen gericht op de methodes, biedt Noordhoff Academy ook ondersteuning voor jou als onderwijsprofessional. Zijn jullie op school bezig met onderwijsvernieuwingen? Wil je meer weten over formatief evalueren, of gepersonaliseerd leren? Bekijk dan hier onze didactische en pedagogische trainingen.

Lees verder >

 

Opleidingen

Noordhoff Academy verzorgt verschillende soorten opleidingen voor docenten, examensecretarissen en directies ter ondersteuning als onderwijsprofessional. Bijvoorbeeld de opleiding tot gecertificeerd toetsexpert, een cursus toetsontwikkeling of de masterclass 'Van examenprogramma naar PTA'. De masterclass kan ook online gevolgd worden! Bekijk hier de mogelijkheden.

Lees verder >

Implementatiepakketten

Implementatiepakketten geven je direct zicht op wat er mogelijk is bij jou op school om een goede start te maken.

Meer informatie volgt

 

Evenementen & webinars

Noordhoff Academy organiseert geregeld onderwijscongressen,  webinars en andere evenementen. Bijvoorbeeld het Congres Toetsbeleid, de Nationale Toetsvrije dag of schoolleidersconferenties. Bekijk in de kalender het eerstvolgende event.

Lees verder >

 

Registreer je nu en volg gratis de online trainingen bij de methode !

INSCHRIJVEN

Vul je gegevens in en krijg direct toegang tot de trainingsomgeving. In de trainingsomgeving krijg je toegang tot 6 online trainingen.
Bekijk hier het overzicht en inhoud van de online trainingen.


Geef eerste paar letters van plaatsnaam of school en selecteer de locatie
Mevr.Dhr.

Ik wil in de toekomst graag via e-mail op de hoogte worden gehouden over voor mij relevante informatie zoals tips, webinars, whitepapers en soortgelijke producten, diensten en aanbiedingen van Noordhoff Academy.
Ja, akkoordNee, dank je

*Noordhoff Academy is onderdeel van Noordhoff BV. Wij gaan zorgvuldig om met je persoonsgegevens. Wanneer je een document downloadt van deze website of gebruikmaakt van tools of mediavormen (zoals webinars) op deze website, is het mogelijk dat wij je aanvullende informatie aanbieden of dat je wordt benaderd door een van onze adviseurs.