Registreer nu en ontvang een voucher!


Voortgezet Onderwijs

Wij zijn er voor jou om je te ondersteunen als onderwijsprofessional in het voortgezet onderwijs. 

We hebben in 2019 een totaal nieuw opleidingsprogramma. 
De trainingen zijn speciaal jou als docent om je te ondersteunen, maar ook voor de schoolleiding en ondersteunende collega’s of zelfs voor vrijwilligers en ouders. De trainingen worden gegeven door vakspecialisten en/of auteurs van de methode. Dat kan op school, bij een van onze trainingsdata en locaties in de buurt of zelfs voor sommige trainingen via webinar of on-line.

Voor professionals door professionals.

Trainingen


Wanneer u voor uzelf of voor uw docenten kiest voor de opleiding tot Toetsexpert – met de mogelijkheid tot certificering – weet u zeker dat toetsexpertise in uw school geborgd is.


Gepersonaliseerd lesgeven aan hoog begaafde leerlingen

Gepersonaliseerd lesgeven aan leerlingen met autisme

Methodetrainingen online

Je leert wat de visie van de methode is, hoe de opbouw en organisatie in elkaar zit, van welke didactische modellen en strategieën er gebruik wordt gemaakt en hoe je effectief kunt differentiëren.


Methodetrainingen bij jou op school

Elke school is uniek en gebruikt de methode op een eigen manier. De methodetraining bij jou op school wordt gegeven door één van onze specialisten en houdt rekening met specifieke leerwensen die je vooraf met elkaar kunt afstemmen.


Verdiepingstrainingen

De verdieping opzoeken om van jezelf en jouw team de beste onderwijsprofessionals te maken. Didactische modellen en strategieën doorleven, inspelen op de leerlijnen, werkvormen die gebruikt worden met elkaar doornemen of bijvoorbeeld hoe de methode kan worden ingezet bij de onderbouw.