TRAINING

Meer werkgeluk door een betere balans

(ongeveer 2,5 uur)

Omschrijving

Door het stijgende docententekort en de hoge werkdruk in het voortgezet onderwijs is aandacht voor vitaliteit belangrijker dan ooit. Maar wat is dat nu eigenlijk?

Een definitie: ‘De gezonde geestelijke en lichamelijke gesteldheid van iemand die leidt tot energie om te leven, waarbij beide factoren in balans zijn’. Deze balans zorgt ervoor dat je gemotiveerd en ontspannen je werk kunt doen, nu en in de toekomst. Het verhoogt jouw werkgeluk en dat van je team.

Tijdens deze training leer je anders omgaan met vervelende gedachten, gevoelens en omstandigheden. Door telkens te blijven reflecteren ontstaat inzicht en kun je verandering aanbrengen in jouw reactie en gedrag.

Je leert hierdoor bewust en krachtig om te gaan met lastige en stressvolle werksituaties: een onhandelbare klas, het verlies van overzicht door administratiedruk, een conflict met een collega of simpelweg een té volgeplande dag. Dit resulteert in meer ontspanning en een verbeterd contact met jezelf en de ander. Wat niet alleen waardevol is voor jou, maar waarin je ook een mooi voorbeeld bent voor zowel collega’s als leerlingen.

Lead by example!

Doelgroep
Docenten, Intern Begeleiders, Directie

 

“Een waardevolle training, ik ben echt meer ontspannen en bewust”

 

Vorm, duur, kosten & locatie

Vorm en Duur
klassikaal
+/ - 2,5 uur

Prijs
€ 795,-

Locatie
Bij jullie op school

Meer werkgeluk door een betere balans

Vraag nu de training aan en we nemen z.s.m. contact met u op.

Mevr.Dhr.

Ik wil in de toekomst graag via e-mail op de hoogte worden gehouden over voor mij relevante informatie zoals tips, webinars, whitepapers en soortgelijke producten, diensten en aanbiedingen van Noordhoff Academy.
Ja, akkoordNee, dank je

*Noordhoff Academy is onderdeel van Noordhoff Uitgevers BV. Wij gaan zorgvuldig om met je persoonsgegevens. Wanneer je een document download van deze website of gebruikmaakt van tools of mediavormen (zoals webinars) op deze website, is het mogelijk dat wij je aanvullende informatie aanbieden of dat je wordt benaderd door een van onze adviseurs.