GEPERSONALISEERD LEREN IN DE NIEUWE WERKELIJKHEID

Coachen op afstand

(2 uur)

Omschrijving

Gelukkig zijn de scholen weer geopend. Docenten hebben ernaar uitgekeken om hun leerlingen te zien, Maar voorlopig is de situatie nog niet ‘normaal’. We zullen moeten zoeken naar een combinatie van onderwijs op afstand en écht contact. Deze online training gaat over die nieuwe werkelijkheid. Hoe coach je leerlingen in het behalen van leerdoelen in tijden van onderwijs op afstand?
In deze training hebben we het over coachgesprekken, leerdoelen, leer- en werkstrategieën en zelfregulatie. Welke rol speel jij als docent daarin en wat mag – of móet – je verwachten van jouw leerlingen. We behandelen de theorie rondom het voeren van een coachgesprek, maar we gaan zeker ook met oefeningen aan de slag waar je meteen in de dagelijkse praktijk aan de slag kunt.

Na de training:
1. Heb je kennisgemaakt met verschillende theorieën met betrekking op:
- Gepersonaliseerd leren
- Het coachgesprek
- Het geven van feedback
2. Heb je geoefend met het voeren van coachgesprekken
3. Heb je handvatten voor jouw nieuwe lespraktijk: afstand - klaslokaal

Doelgroep: Docenten in het voortgezet onderwijs die bezig zijn met onderwijs op afstand

Er zijn 2 opties om deze training te volgen:
1: Open inschrijving waar je met meerdere deelnemers van verschillende scholen deze online training volgt. Erg leuk om van en met elkaar te leren!
2: Inschrijven per school waar je als sectie of meerdere secties van jouw school deze online training bijwoont. Hierbij kan de trainer maatwerk leveren toegepast op jullie visie en identiteit. Vooraf zal er een telefonische intake plaatsvinden. We hanteren een maximum aantal deelnemers van 25 personen.

 

Naam: Saskia Heuckelbach
Beroep: Adviseur, coach en trainer op het gebied van gepersonaliseerd leren
Expert in: Gepersonaliseerd leren

 

Vorm: In-school (fysiek of online)
Datum en tijd in overleg.
Duur: 2 uur
Prijs: €995,- voor maximaal 15 personen
Neem contact met ons op!

Vorm: Open inschrijving (online)
Datum en tijd volgt
Duur: 2 uur
Prijs: €99,- per persoon

*Deze prijzen zijn exclusief 21% btw.
**We factureren na de training.

Is er nog geen datum bekend voor de open inschrijving?
Geen probleem! Vul vrijblijvend het formulier in en kies 'Houd mij op de hoogte'. We brengen jou als eerste op de hoogte zodra er nieuwe data bekend zijn.

Let op
De training gaat door vanaf 5 inschrijvingen! We nemen twee dagen van tevoren contact met je op als dit niet het geval is.

INSCHRIJVEN

Coachen op afstand


Geef eerste paar letters van plaatsnaam en school en selecteer de locatie
Mevr.Dhr.

Ik wil in de toekomst graag via e-mail op de hoogte worden gehouden over voor mij relevante informatie zoals tips, webinars, whitepapers en soortgelijke producten, diensten en aanbiedingen van Noordhoff Academy.
Ja, akkoordNee, dank je

*Noordhoff Academy is onderdeel van Noordhoff BV. Wij gaan zorgvuldig om met je persoonsgegevens. Wanneer je een document downloadt van deze website of gebruikmaakt van tools of mediavormen (zoals webinars) op deze website, is het mogelijk dat wij je aanvullende informatie aanbieden of dat je wordt benaderd door een van onze adviseurs.