KLASSIKALE STARTTRAINING

Digitale omgeving van Noordhoff

(2,5 uur)

Omschrijving

Wil je alles uit je lesmethode halen en daarbij de gepersonaliseerde leeromgeving van Noordhoff effectief inzetten? Volg dan deze training samen met je collega’s!

In de gepersonaliseerde online leeromgeving van Noordhoff volgen leerlingen automatisch de leerroute die bij hen past. In deze training leer je onder andere hoe de leeromgeving werkt en hoe je deze kunt inzetten om het leren te faciliteren. Samen oefenen we met het interpreteren van de resultatenpagina’s en de vertaling naar vervolgacties.

De trainer gaat in op vragen als:

  • Hoe combineer je boek en digitaal lesmateriaal in jouw situatie het beste?
  • Welke onderdelen en functionaliteiten in het (digitale) lesmateriaal spelen in op formatief werken?
  • Hoe kun je differentiëren in instructie op basis van de resultatenpagina’s?

Daarnaast is er uitgebreid aandacht voor leervragen die tijdens de intake door jou en je collega’s gesteld zijn. Je krijgt tips over hoe je ICT in de klas kunt organiseren en het geleerde vertaal je direct naar je eigen lespraktijk.

Doelgroep
Docenten in het voortgezet onderwijs die met een Noordhoff-methode werken

Vorm
In-school training

Duur
Maximaal 2,5 uur

Prijs
€ 895,- (excl. btw)

INSCHRIJVEN

Digitale omgeving van Noordhoff


Geef eerste paar letters van plaatsnaam en school en selecteer de locatie
Mevr.Dhr.

Ik wil in de toekomst graag via e-mail op de hoogte worden gehouden over voor mij relevante informatie zoals tips, webinars, whitepapers en soortgelijke producten, diensten en aanbiedingen van Noordhoff Academy.
Ja, akkoordNee, dank je

*Noordhoff Academy is onderdeel van Noordhoff BV. Wij gaan zorgvuldig om met je persoonsgegevens. Wanneer je een document downloadt van deze website of gebruikmaakt van tools of mediavormen (zoals webinars) op deze website, is het mogelijk dat wij je aanvullende informatie aanbieden of dat je wordt benaderd door een van onze adviseurs.