E-LEARNING

Spelling op maat Uitgebreide (start)training

(ongeveer 2,5 uur)

Omschrijving

Spelling op maat is methode waar de nadruk ligt op het auditieve geheugen combineren met het visuele geheugen. In deze training komt een vakspecialist ongeveer 2,5 uur bij jullie op school om voor alle betrokken leerkrachten een uitgebreide training te verzorgen. De training kan voor een uitstekende start zorgen aan het begin van het schooljaar of juist om de puntjes op de i te zetten als je al een paar maanden onderweg bent. Deze training wordt zo goed mogelijk afgestemd op jullie specifieke leerdoelen en schoolsituatie.

Doelgroep
Alle betrokken leerkrachten die met Spelling op maat (gaan) werken.

Leerdoelen

  • Je leert de visie van de methode goed kennen
  • Je leert over de opbouw en organisatie
  • Je leert hoe je effectief kunt differentiëren binnen de les
  • Je leert over de verschillende categorieën die Spelling op maat gebruikt en de spellingskaarten
  • Je leert over het inzetten van het spellingmaatje
  • Je leert hoe je het 5- woordendictee, het 8- woordendictee en het controledictees kunt inzetten en analyseren d.m.v. de resultatenmonitor
  • Je leert de software optimaal te gebruiken

Opbrengsten

Na afloop van deze uitgebreide (start)training kunnen alle leerkrachten goed met Spelling op maat werken. Het zorgt voor een goede start waarbij leerkrachten elkaar kunnen helpen als er vragen zijn. Daarnaast geeft de trainer veel leuke en praktische tips die meteen de volgende dag in de klas al uitgeprobeerd kunnen worden.

 

Vorm, duur, kosten & locatie

Vorm en Duur

Blended learning
klassikaal
+/ - 2,5 uur

Prijs
€ 795,-

Locatie
Bij jullie op school

Uitgebreide (start)training Spelling op maat

Vraag nu de training aan en we nemen z.s.m. contact met u op.

Mevr.Dhr.

*Noordhoff Academy is onderdeel van Noordhoff Uitgevers BV. Wij gaan zorgvuldig om met je persoonsgegevens. Wanneer je een document download van deze website of gebruikmaakt van tools of mediavormen (zoals webinars) op deze website, is het mogelijk dat wij je aanvullende informatie aanbieden of dat je wordt benaderd door een van onze adviseurs.