Met Overal NaSk maak jij het verschil!

Noordhoff Academy
Speciaal voor de methode Overal NaSk heeft Noordhoff Academy diverse trainingen ontwikkeld. Deze trainingen zijn online en klassikaal en ondersteunen je om optimaal met de methode les te geven. Volg de online trainingen en je kunt binnen het uur starten met de online leeromgeving van de methode. In een klassikale training  formatief evalueren geven we je tips hoe je dit kunt toepassen met de methode Overal NaSk.  De trainingen kun je alleen volgen, maar ook met de hele sectie.

Aan de rechterkant zie je het aanbod van trainingen.

“Door de online trainingen te volgen kon ik binnen een uur direct aan de slag!”

Voorafgaand aan alle klassikale trainingen stemmen we tijdens een intake de leerdoelen en -wensen af. Zo weet jij wat je kunt verwachten en weten wij hoe we jou bruikbare tips kunnen geven die je direct in de praktijk kunt toepassen. Ook is het mogelijk om te kiezen voor een langer trainingstraject of zelfs een implementatiecoach bij jou op school.

Wil jij weten wat de implementatiecoach kan betekenen bij jou op school?
Klik dan hier voor meer informatie over de implementatiepakketten.

Wil je een advies op maat?
Klik op onderstaande button en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

CONTACT


Informatie over de methode Overal NaSk
Overal biedt jouw leerlingen de succesbeleving waardoor ze gemotiveerd zijn het beste uit zichzelf te halen. Natuurkundige concepten worden ondersteund door relevante contexten. Dat maakt het vak echt, actueel en herkenbaar. Overal biedt lesstof voor ieder niveau: van vmbo-bk tot vwo/gymnasium. Samen met de vele differentiatiemogelijkheden kun je met Overal jouw leerlingen maatwerk bieden en zo het beste uit je leerlingen halen. Door oog te hebben voor de verschillen kun je met Overal het verschil maken!

Meer informatie over Overal NaSk, een beoordelingspakket of een presentatie op school aanvragen?
Klik dan hier om naar de website van Overal NaSk te gaan.

 

Noordhoff Academy
Voor de professionalisering van docenten en andere onderwijsproffesionals.

DOWNLOAD DE BROCHURE

Volg gratis online trainingen!
Trainingen en opleidingen voor professionals, door professionals.

DOWNLOAD DE BROCHURE