Waarom Flits

Bij Flits staat leesplezier voorop!

Flits is de vernieuwende methode voor voortgezet technisch lezen voor groep 4 t/m 8. Deze methode sluit aan bij elke methode voor aanvankelijk lezen en garandeert een complete leesleerlijn gebaseerd op de nieuwste AVI-leesniveaus. Van leesmoeilijkheid tot leesbegrip en leesbeleving, Flits zet het allemaal in een heldere leerlijnen en lessen met een herkenbare structuur. En heel belangrijk, bij Flits staat leesplezier voorop!

Online lesmateriaal Flits

Voor de leerkracht
In de leerkrachtsoftware vind je alle onderdelen die je kunt gebruiken bij de les, bijvoorbeeld video's, digitale flash cards, liedjes en luisterteksten. Alle woorden en zinnen kunnen worden uitgesproken door een native speaker.

Voor de kinderen
Als je volledig digitaal wilt werken, kun je de leerlingsoftware compleet aanschaffen. Leerlingen verwerken de opdrachten uit het tekst/werkboek digitaal en krijgen feedback op hun antwoorden. In het resultatendashboard kun je de vorderingen van de leerlingen makkelijk volgen.

Oefenen en toetsen
Voor groep 5 t/m 8 is er oefensoftware voor leerlingen die wat extra ondersteuning bij woorden en zinnen kunnen gebruiken. Toetsen kun je aan het eind van elk thema digitaal afnemen.

PROEFLICENTIE AANVRAGEN