Chemie Overal

Noordhoff Academy
Speciaal voor de methode Chemie Overal heeft Noordhoff Academy diverse trainingen ontwikkeld. Deze trainingen zijn online en klassikaal en ondersteunen je om optimaal met de methode les te geven. Volg de online trainingen en je kunt binnen het uur starten met de online leeromgeving van de methode. In een klassikale training  formatief evalueren geven we je tips hoe je dit kunt toepassen met de methode Chemie Overal.  De trainingen kun je alleen volgen, maar ook met de hele sectie.

Aan de rechterkant zie je het aanbod van trainingen.

“Door de online trainingen te volgen kon ik binnen een uur direct aan de slag!”

Voorafgaand aan alle klassikale trainingen stemmen we tijdens een intake de leerdoelen en -wensen af. Zo weet jij wat je kunt verwachten en weten wij hoe we jou bruikbare tips kunnen geven die je direct in de praktijk kunt toepassen. Ook is het mogelijk om te kiezen voor een langer trainingstraject of zelfs een implementatiecoach bij jou op school.

Wil jij weten wat de implementatiecoach kan betekenen bij jou op school?
Klik dan hier voor meer informatie over de implementatiepakketten.

Wil je een advies op maat?
Klik op onderstaande button en we nemen z.s.m. contact met je op.

CONTACT


Informatie over de methode Chemie Overal
Chemie Overal biedt jouw leerlingen de succesbeleving waardoor ze gemotiveerd zijn het beste uit zichzelf te halen. Scheikundige concepten worden ondersteund door relevante contexten. Dat maakt het vak echt, actueel en herkenbaar. Chemie Overal is een complete methode: met edities voor leerjaar 3 havo en 3 vwo, NaSk2 vmbo bovenbouw en voor de Tweede Fase. Ook is er een Engelstalige editie voor 3 havo/vwo: It’s all Chemistry. Door oog te hebben voor de verschillen kun je met Chemie Overal het verschil maken!

Meer informatie over Chemie Overal, een beoordelingspakket of een presentatie op school aanvragen?
Klik dan hier om naar de website van Chemie Overal te gaan.

 

Noordhoff Academy
Voor de professionalisering van docenten en andere onderwijsprofessionals.

DOWNLOAD DE BROCHURE

Volg gratis online trainingen!
Trainingen en opleidingen voor professionals, door professionals.

DOWNLOAD DE BROCHURE