TRAINING

Meer werkgeluk door een betere balans

(ongeveer 2,5 uur)

Omschrijving

Door het stijgende lerarentekort en de hoge werkdruk in het basisonderwijs is aandacht voor vitaliteit belangrijker dan ooit. Maar wat is vitaliteit eigenlijk?

Een definitie: ‘De gezonde geestelijke en lichamelijke gesteldheid van iemand die leidt tot energie om te leven, waarbij beide factoren in balans zijn’.

Balans tussen lichaam en geest zorgt ervoor dat je gemotiveerd en ontspannen je werk kunt doen. Het verhoogt jouw werkgeluk en dat van je team.

Tijdens deze training leer je anders omgaan met vervelende gedachten, gevoelens en omstandigheden. Door telkens te blijven reflecteren ontstaat inzicht en kun je verandering aanbrengen in jouw reacties en je gedrag. Je leert hierdoor bewust en krachtig om te gaan met lastige en stressvolle werksituaties: een onhandelbare klas, het verlies van overzicht door administratiedruk, een conflict met een collega of simpelweg een dag die té volgepland is. Daardoor voel je je meer ontspannen en verbetert het contact met jezelf en de ander. Dat is niet alleen waardevol voor jou, maar ook voor leerlingen en collega's die in jou een mooi voorbeeld zien!

Doelgroep
Leerkrachten, intern begeleiders, directie

 

“Een waardevolle training, ik voel me meer ontspannen en bewust”

 

Vorm, duur, kosten & locatie

Vorm en duur
Klassikaal
Ongeveer 2 uur en 30 minuten

Prijs
€ 795,-

Locatie
Bij jou op school

Meer werkgeluk door een betere balans

Vraag nu de training aan en we nemen z.s.m. contact met je op.

Mevr.Dhr.

Ik wil in de toekomst graag via e-mail op de hoogte worden gehouden over voor mij relevante informatie zoals tips, webinars, whitepapers en soortgelijke producten, diensten en aanbiedingen van Noordhoff Academy.
Ja, akkoordNee, dank je

*Noordhoff Academy als onderdeel van Noordhoff Uitgevers BV gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Wanneer u een document downloadt of een andere door ons aangeboden mediavorm zoals webinar of tool dan kan u meer informatie worden aangeboden, dan wel kunt u benaderd worden door één van onze adviseurs.