Masterclass

PTO/PTA

(1 dag)

Omschrijving

Masterclass PTO/PTA
voortgezet onderwijs

Een praktische masterclass voor een dekkend, uitvoerbaar PTO/PTA

Het PTO/PTA omvat alle toetsen die je bij een leerling afneemt, maar de kwaliteit hiervan gaat verder dan de kwaliteit van alleen deze toetsen. Om er zeker van te zijn dat je meet wat je wilt meten moet het totale programma samenhangen met elkaar en de eindtermen. Dekken alle toetsen dit samen op het juiste niveau af? Is we een diversiteit aan toetsvormen, zodat een betrouwbaar oordeel over een leerling ontstaat? Stimuleert het programma het leren van de leerling? En welke rol speelt formatief evalueren in het PTO of PTA? Deze vragen staan centraal in de prikkelende, praktische masterclass!

Na deze masterclass van één dag kan je:

  • De relatie tussen het PTO, PTA en het hele toetsprogramma benoemen.
  • De vertaalslag maken vanuit de visie van de school naar een uitvoerbaar product.
  • De ervaringen van vorige jaren constructief inzetten.
  • Een efficiënt, dekkend PTO/PTA schrijven.

Kennis, inspiratie en doen!

In deze masterclass staan kennis, inspiratie en doen centraal. Je krijgt concrete opdrachten volgens de nieuwste ontwikkelingen, zodat jouw kennis up-to-date is. Onze ervaren trainers en sprekers nemen je stap voor stap mee door deze inspirerende dag - zo zetten we samen een stap vooruit!

Vorm: In-school (maatwerk)
Datum, tijd en prijs in overleg
Duur: 1 dag

Contact
Neem contact met ons op voor meer informatie:
- email: academy@noordhoff.nl
telefoon: 06-30523198

*Deze prijzen zijn exclusief 21% btw.
**We factureren na de masterclass.

AANMELDEN

Eendaagse masterclass PTO/PTA


Geef eerste paar letters van plaatsnaam en school en selecteer de locatie
Mevr.Dhr.

Ik wil in de toekomst graag via e-mail op de hoogte worden gehouden over voor mij relevante informatie zoals tips, webinars, whitepapers en soortgelijke producten, diensten en aanbiedingen van Noordhoff Academy.
Ja, akkoordNee, dank je

*Noordhoff Academy is onderdeel van Noordhoff Uitgevers BV. Wij gaan zorgvuldig om met je persoonsgegevens. Wanneer je een document downloadt van deze website of gebruikmaakt van tools of mediavormen (zoals webinars) op deze website, is het mogelijk dat wij je aanvullende informatie aanbieden of dat je wordt benaderd door een van onze adviseurs.

Masterclass PTO/PTA