Inspiratiereeks

Noordhoff Academy Inspiratiereeks

Het onderwijs staat door het coronavirus zwaar onder druk. Door de sluiting van scholen is het van belang op een andere manier de continuïteit van het onderwijs te garanderen. Noordhoff ondersteunt je hierbij door te helpen bij het lesgeven op afstand.

Noordhoff Academy een inspiratiereeks opgezet. Dit zijn vlogs en webinars van ervaren trainers die jou in vijf à tien minuten vanuit hun eigen expertise praktische tips geven over allerlei onderwerpen rondom lesgeven op afstand. Elke week op dinsdagmiddag om 12.00 komt er een nieuwe vlog online en je kunt ze altijd terug kijken. Ook kun je in gesprek gaan met een expert die live al jouw vragen beantwoordt tijdens een gratis webinar. Houd de pagina in de gaten en laat je inspireren!

In gesprek met... 


Wouter Reneman geeft een rondleiding door Digitaal Toetsen

In dit webinar geeft consultant Wouter Reneman live een rondleiding door Digitaal Toetsen. Alle edities van na 2017 kunnen nu gebruik maken van digitaal toetsen volgens de KTI taxonomie. Stel je vragen aan experts van digitaal toetsen via de livechat!

 

 

 

Wanneer: 16 april 2020
Tijd: 10:00 uur

SCHRIJF JE HIER IN VOOR HET WEBINAR

 


Saskia Heuckelbach over lesgeven op afstand.

In dit webinar gaat trainer gepersonaliseerd leren en onderwijsadviseur Saskia Heuckelbach in op lesgeven op afstand. In het eerste deel geeft ze uitgebreid uitleg over contact op afstand en het geven van complete feedback - het tweede deel geeft ze antwoord op al jullie vragen.
Linkedin

Wanneer: 23 april 2020
Tijd: 12:00 uur

SCHRIJF JE HIER IN VOOR HET WEBINAR