TRAINING

Haal alles uit Pulsar

Omschrijving

Wil je alles uit je lesmethode halen en daarbij de (adaptieve) leeromgeving van Noordhoff Uitgevers effectief inzetten? Volg dan deze training samen met je collega’s!

In de adaptieve online leeromgeving van Noordhoff Uitgevers volgen leerlingen automatisch de leerroute die bij hen past. In deze training leer je onder andere hoe de leeromgeving werkt en hoe je deze kunt inzetten om het leren te faciliteren. Samen oefenen we met het interpreteren van de resultatenpagina’s en de vertaling naar vervolgacties.

De trainer gaat in op vragen als: Hoe combineer je boek en digitaal lesmateriaal in jouw situatie het beste? Welke onderdelen en functionaliteiten in het (digitale) lesmateriaal spelen in op formatief werken? Hoe kun je differentiëren in instructie op basis van de resultatenpagina’s?

Daarnaast is er uitgebreid aandacht voor leervragen die tijdens de intake door jou en je collega’s gesteld zijn. Verder krijg je tips over hoe je ICT in de klas kunt organiseren en vertaal je het geleerde naar je eigen lespraktijk.

Doelgroep
Docenten NaSk en Natuurkunde

Vorm, duur, kosten & locatie

Vorm
Training

Duur
1 dagdeel van ca. 2,5 uur

Prijs
€ 795,- (excl. btw)

INSCHRIJVEN

Haal alles uit Pulsar

Vraag nu de training aan en we nemen z.s.m. contact met je op.

Mevr.Dhr.

Ik wil in de toekomst graag via e-mail op de hoogte worden gehouden over voor mij relevante informatie zoals tips, webinars, whitepapers en soortgelijke producten, diensten en aanbiedingen van Noordhoff Academy.
Ja, akkoordNee, dank je

*Noordhoff Academy is onderdeel van Noordhoff Uitgevers BV en gaat zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens. Wanneer je een document downloadt of een andere door ons aangeboden mediavorm (zoals een webinar of tool) dan is het mogelijk dat we je meer informatie aanbieden of dat een van onze adviseurs je benadert.