TRAINING

Haal alles uit Chemie

Omschrijving

Als professional heb je je eigen stijl, je eigen manier om een methode toe te passen. Als eerste gaan we in onze trainingen uit van hoe jij als docent werkt en helpen je om de methode op jouw werkwijze toe te passen, dat is wel zo praktisch en direct toepasbaar in de klas. Daarnaast laten we je zien op welke wijze de methode je kan ondersteunen in bijvoorbeeld, leerdoel denken, het gebruiken van dashboards of het gebruik van laptops of tablets in de klas. Om er alles uit te kunnen halen zorgen we voor praktische toepassingen en voorbeelden. Een training kan ook op school worden gegeven, aan bijvoorbeeld de hele vaksectie. We hebben goed geluisterd naar de scholen waar we komen en veel geleerd van onze trainers. Een training moet vooral praktisch en direct toepasbaar zijn in de klas.

We hebben bij deze een nieuwe in-school training, waarbij je met je vaksectie alles uit de methode haalt, maar die wel uitgaat van jouw manier van werken.

Doelgroep
Docenten Scheikunde

Vorm, duur, kosten & locatie

Vorm
Training

Duur
1 dagdeel van ca. 2,5 uur

Prijs
€ 795,- (excl. btw)

INSCHRIJVEN

Haal alles uit Chemie

Vraag nu de training aan en we nemen z.s.m. contact met je op.

Mevr.Dhr.

Ik wil in de toekomst graag via e-mail op de hoogte worden gehouden over voor mij relevante informatie zoals tips, webinars, whitepapers en soortgelijke producten, diensten en aanbiedingen van Noordhoff Academy.
Ja, akkoordNee, dank je

*Noordhoff Academy is onderdeel van Noordhoff Uitgevers BV en gaat zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens. Wanneer je een document downloadt of een andere door ons aangeboden mediavorm (zoals een webinar of tool) dan is het mogelijk dat we je meer informatie aanbieden of dat een van onze adviseurs je benadert.