TRAINING OP AFSTAND

Formatief evalueren als basis voor lesgeven op afstand

(3 uur)

Omschrijving

De coronacrisis is voorlopig nog niet voorbij. Wat kunnen docenten doen om leerlingen toch aan het leren te houden?

In deze online training gaan we aan de hand van een circulair model van formatief handelen bekijken hoe we juist nú onze leerlingen aan het leren kunnen houden. Uiteraard gaan we eerst bespreken wat formatief evalueren is, dus ook docenten die nog niet zo thuis zijn in deze materie kunnen veel baat hebben bij deze training.

We behandelen niet alleen de noodzakelijke ingrediënten van formatief handelen zoals feed up, feedback en feed forward, maar gaan juist ook in op de vraag hoe je dit via afstandsleren vorm kan geven. In deze online training bespreken we ook een aantal randvoorwaarden voor succesvol formatief handelen, zoals het stimuleren van een op groei gerichte mindset en het vieren van fouten.

Doelgroep: Docenten in het voortgezet onderwijs die bezig zijn met onderwijs op afstand

Er zijn 2 opties om deze training te volgen:
1: Open inschrijving waar je met meerdere deelnemers van verschillende scholen deze online training volgt. Erg leuk om van elkaar te leren!
2: Inschrijven per school waar je als sectie of meerdere secties van jouw school deze online training bijwoont. Hierbij kan de trainer maatwerk leveren toegepast op jullie visie en identiteit. Vooraf zal er een telefonische intake plaatsvinden. We hanteren een maximum aantal deelnemers van 25 personen.

 


Naam: Jouke Brouwer
Beroep: Docent Frans, teamleider en trainer
School: Nuborgh college
Expert in: Formatief Evalueren en het coachen van docenten

Vorm: In-school (fysiek of online)
Datum en tijd in overleg.
Duur: 3 uur
Prijs: €995,- voor maximaal 15 personen
Neem contact met ons op!

Vorm: Open inschrijving (online)
Datum en tijd volgt
Duur: 3 uur
Prijs: €99,- per persoon

*Deze prijzen zijn exclusief 21% btw.
**We factureren na de training.

Is er nog geen datum bekend voor de open inschrijving?
Geen probleem! Vul vrijblijvend het formulier in en kies 'Houd mij op de hoogte'. We brengen jou als eerste op de hoogte zodra er nieuwe data bekend zijn.

Let op
De training gaat door vanaf 5 inschrijvingen! We nemen twee dagen van tevoren contact met je op als dit niet het geval is.

INSCHRIJVEN

Formatief evalueren op afstand


Geef eerste paar letters van plaatsnaam en school en selecteer de locatie
Mevr.Dhr.

Ik wil in de toekomst graag via e-mail op de hoogte worden gehouden over voor mij relevante informatie zoals tips, webinars, whitepapers en soortgelijke producten, diensten en aanbiedingen van Noordhoff Academy.
Ja, akkoordNee, dank je

*Noordhoff Academy is onderdeel van Noordhoff Uitgevers BV. Wij gaan zorgvuldig om met je persoonsgegevens. Wanneer je een document downloadt van deze website of gebruikmaakt van tools of mediavormen (zoals webinars) op deze website, is het mogelijk dat wij je aanvullende informatie aanbieden of dat je wordt benaderd door een van onze adviseurs.