Training

Examencommissie VO

(1,5 dag)

Omschrijving

Examencommissie
voortgezet onderwijs

Een training voor versterking van de examencommissie op jouw school

De kwaliteit van de toetsen en schoolexamens in het voortgezet onderwijs krijgt steeds meer aandacht en de rol van de examencommissie is hierbij belangrijker dan ooit. Hoe borg je de kwaliteit van de toetsen en examens op jouw school? Zijn de processen rondom de examinering goed ingericht? Is het helder wat de taken en verantwoordelijkheden van de examencommissie zijn? Tijdens deze training krijg je antwoord op deze vragen en leer je alles wat nodig is om als examencommissie optimaal te kunnen functioneren. De training is gericht op voorzitters, secretarissen en leden van examencommissies in het voortgezet onderwijs.

Na deze training van 1,5 dag:

  • Heb je alle kennis in huis over jouw taken en verantwoordelijkheden als examencommissielid.
  • Ken je diverse voorbeelden van manieren waarop je deze taken binnen de aanbevelingen van de VO-Raad in de praktijk kunt uitvoeren.
  • Weet je wat je als examencommissie in je werkwijze kunt verbeteren.
  • Heb je zicht op toetskwaliteit.
  • Kun je de kwaliteit van de toetsing binnen jouw onderwijsinstelling borgen.

Alleen bij open-inschrijvingen:
Kennis, inspiratie en doen!

In deze training staat kennis, inspiratie en doen centraal. Je krijgt een actueel overzicht van alle taken en ontwikkelingen, zodat jouw kennis up-to-date is. Aan de hand van best practices krijg je daarnaast handvatten aangereikt om jouw taken effectief in te vullen. Deelnemers wisselen met elkaar ervaringen uit en geven elkaar feedback op door hen in te brengen materialen.

Vorm: In-school (maatwerk)
Datum, tijd en prijs in overleg
Duur: 1,5 dag
Neem contact met ons op!

*Deze prijzen zijn exclusief 21% btw.
**We factureren na de cursus.

INSCHRIJVEN

1,5-daagse training examencommissie


Geef eerste paar letters van plaatsnaam en school en selecteer de locatie
Mevr.Dhr.

Ik wil in de toekomst graag via e-mail op de hoogte worden gehouden over voor mij relevante informatie zoals tips, webinars, whitepapers en soortgelijke producten, diensten en aanbiedingen van Noordhoff Academy.
Ja, akkoordNee, dank je

*Noordhoff Academy is onderdeel van Noordhoff Uitgevers BV. Wij gaan zorgvuldig om met je persoonsgegevens. Wanneer je een document downloadt van deze website of gebruikmaakt van tools of mediavormen (zoals webinars) op deze website, is het mogelijk dat wij je aanvullende informatie aanbieden of dat je wordt benaderd door een van onze adviseurs.

Training Examencommissie voortgezet onderwijs