Evenementen & webinars

Evenementen & webinars
In de kalender zie je de evenementen en webinars die voor jou interessant kunnen zijn. Je ziet in een makkelijk overzicht welke congressen, opleidingen, summerschools, webinars en vlogs voor jou de komende periode gepland staan. Ook kun je je direct inschrijven voor het webinar, zodat je dit live kunt volgen.

Noordhoff Academy Inspiratiereeks
Het onderwijs staat door het coronavirus zwaar onder druk. Door de sluiting van scholen is het van belang op een andere manier de continuïteit van het onderwijs te garanderen. Noordhoff ondersteunt daarbij door je te helpen bij het lesgeven op afstand.

Noordhoff Academy heeft een inspiratiereeks opgezet. Dit zijn vlogs van ervaren trainers die jou in vijf à tien minuten vanuit hun expertise praktische tips geven over allerlei onderwerpen rondom lesgeven op afstand. Elke week op dinsdagmiddag komt er een nieuwe inspiratievlog online op deze pagina en je kunt ze altijd terug kijken.

 

 

Inspiratievlogs van Noordhoff Academy

Om jou als docent op weg te helpen tijdens deze sprint naar digitalisering deelt Noordhoff Academy iedere dinsdag om 12.00 een nieuwe vlog. Ervaren trainers geven vanuit hun expertise praktische tips over allerlei onderwerpen rondom lesgeven op afstand waar jij inspiratie uit kunt halen.

Bekijk alle vlogs hier!

Congres Toetsbeleid voortgezet onderwijs

Datum: 2 oktober 2020
Tijd: 10.00 tot 16.00 uur (inloop vanaf 09.30 en borrel na 15.45)
Plaats: Gooiland, Hilversum
Prijs: € 299,- per persoon

Meer informatie

Jaarlijks Maandelijks Wekelijks Dagelijks List
april 2020
oktober 2020
Geen evenementen gevonden!