Digitaal lesgeven

Optimaal digitaliseren, hoe doe je dat?

Digitaal werken is zelden een doel op zich. Meestal hangt het samen met andere doelen, die weer gerelateerd zijn aan de onderwijsvisie van de school. Die doelen kunnen bijvoorbeeld zijn: 'ieder op zijn eigen niveau werken' of 'inzicht hebben in de voortgang en resultaten van leerlingen'. Daarnaast is het belangrijk om een visie te hebben over digitaal werken voordat de school gaat digitaliseren.

Als visies en doelen helder zijn, komen we graag bij jou op school om samen te kijken of de digitale leeroplossingen op jouw school passen bij de beoogde doelen en veranderingen. Vervolgens kijken we over welke leerplatforms en digitale leermiddelen de school beschikt.

Om goed met digitale platforms te kunnen werken zijn kennis en vaardigheden nodig. Ervaren trainers trainen het team bij het leren kennen van de knoppen in de platforms. Ze laten je ervaren wat je hiermee kunt, zodat je er optimaal gebruik van kunt maken. Tijdens de vervolgtrainingen zetten we de volgende stap: dan wordt het team getraind in digitale vaardigheden, digitaal lesgeven, formatief lesgeven en gepersonaliseerd leren. De trainer zorgt ervoor dat de trainingen aansluiten bij de lesmethodes die op school worden gebruikt.

Wil je meer weten over de begeleidingsmogelijkheden bij het optimaal digitaliseren van jouw school? Vraag dan de studiehandleiding aan.

Digitaal lesgeven – didactische training

Vraag de studiehandleiding aan

Mevr.Dhr.

Ik wil in de toekomst graag via e-mail op de hoogte worden gehouden over voor mij relevante informatie zoals tips, webinars, whitepapers en soortgelijke producten, diensten en aanbiedingen van Noordhoff Academy.
Ja, akkoordNee, dank je

*Noordhoff Academy als onderdeel van Noordhoff Uitgevers BV gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Wanneer u een document downloadt of een andere door ons aangeboden mediavorm zoals webinar of tool dan kan u meer informatie worden aangeboden, dan wel kunt u benaderd worden door één van onze adviseurs.