Didactische pedagogische trainingen

De coronacrisis heeft ervoor gezorgd dat leerlingen massaal vanuit huis moeten leren. Docenten hebben van de één op de andere dag op afstand lessen moeten verzorgen zonder dat leerlingen te maken krijgen met grote leerachterstanden. Een grote uitdaging wat ook nieuwe kansen met zich meebrengt. Door deze plotselinge veranderingen zal het onderwijs na de coronacrisis op een aantal vlakken niet meer hetzelfde zijn als voor de crisis. We zullen moeten zoeken naar een combinatie van onderwijs op afstand en écht contact.

Formatief evalueren en gepersonaliseerd leren heeft een nog grotere vlucht genomen - scholen zijn massaal bezig om dit te implementeren binnen het onderwijs. Dit vraagt om grote veranderingen. Hoe maak je deze stap en hoe krijg je al jouw collega's hier in mee? Hoe coach je leerlingen in het behalen van leerdoelen in tijden van onderwijs op afstand?  Hoe bereik je meer zelfregulatie met behulp van leerdoelen?

Wij verzorgen verschillende trainingen op het gebied van formatief evalueren en gepersonaliseerd leren en houden daarbij rekening met de nieuwe werkelijkheid.  Onderstaande trainingen kunnen wij zowel op de school als (online) op afstand verzorgen.

Ons aanbod

Formatief evalueren op afstand
Formatief evalueren met de methode
Gepersonaliseerd leren in de nieuwe werkelijkheid: Coachen op afstand
Gepersonaliseerd leren in de nieuwe werkelijkheid: Zelfregulatie dankzij leerdoelen
Achterstanden inlopen of voorkomen
Datagestuurd coachen in het onderwijs
Executieve functies bij leerlingen ontwikkelen

Wil je meer informatie over de didactische en pedagogische trainingen? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op.
Wil je je inschrijven voor een training? Klik dan op de link van de betreffende training onderaan de tekst in de linkerkolom.

MEER INFORMATIE

Didachtische en pedagogische trainingen


Geef eerste paar letters van plaatsnaam en school en selecteer de locatie
Mevr.Dhr.

Ik wil in de toekomst graag via e-mail op de hoogte worden gehouden over voor mij relevante informatie zoals tips, webinars, whitepapers en soortgelijke producten, diensten en aanbiedingen van Noordhoff Academy.
Ja, akkoordNee, dank je