Registreer nu en ontvang een voucher!


Basisonderwijs

Wij zijn er voor jou om je te ondersteunen als onderwijsprofessional. 

We hebben in 2019 een totaal nieuw opleidingsprogramma.
De trainingen zijn speciaal voor leerkrachten, maar ook voor de schoolleiding en ondersteunende collega’s of zelfs vrijwilligers en ouders. Als je je registreert ontvang je de vouchercode. Deze kun je activeren in de online leeromgeving en je ziet de eerste trainingen en het volledige aanbod klaar staan. 

Voor professionals door professionals!

 

 

 

Trainingen


Stepping Stones Junior - Uitgebreide (start)training

Stepping Stones Junior is methode waar de nadruk op communicatie ligt. In deze training komt een vakspecialist ongeveer 2,5 uur bij jullie op school om voor alle betrokken leerkrachten een uitgebreide training te verzorgen.


Getal & Ruimte Junior - Uitgebreide (start)training

Stepping Stones Junior is methode waar de nadruk op communicatie ligt. In deze training komt een vakspecialist ongeveer 2,5 uur bij jullie op school om voor alle betrokken leerkrachten een uitgebreide training te verzorgen.


Flits - Uitgebreide (start)training

Flits is methode voor voortgezet technisch lezen waar de nadruk op leesmotivatie ligt. In deze training komt een vakspecialist ongeveer 2,5 uur bij jullie op school om voor alle betrokken leerkrachten een uitgebreide training te verzorgen.


Taal op maat - Uitgebreide (start)training

Taal op maat is methode waar de nadruk ligt op gemak en een hoog niveau. Deze training wordt zo goed mogelijk afgestemd op jullie specifieke leerdoelen en schoolsituatie.


Spelling op maat - Uitgebreide (start)training

Spelling op maat is methode waar de nadruk ligt op het auditieve geheugen combineren met het visuele geheugen.


Methodetrainingen online

In deze training leer je wat de visie van de methode is, hoe de opbouw en organisatie in elkaar zit, van welke didactische modellen en strategieën er gebruik wordt gemaakt en hoe je effectief kunt differentiëren. Vraag toegang in de online leeromgeving of stuur een mail en we nemen snel contact met je op


Verdiepingstrainingen bij de methode

Didactische modellen en strategieën doorleven, ingaan op de leerlijnen, werkvormen die gebruikt worden met elkaar doorleven of specifiek met collega's van dezelfde bouw aandacht voor de methode.  Bekijk het aanbod of stuur een mail en we nemen snel contact met je op.


Trainingen bij diverse onderwijsthema's

Bekijk hier het trainingsaanbod bij diverses onderwijsthema's. Denk aan formatief evalueren, gepersonaliseerd leren, hoogbegaafdheid, automatiseren & memoriseren en aandacht voor vitaliteit in het team. We maken graag een afspraak om samen te kijken naar een training dat past bij jullie leerdoelen. Stuur een mail en we nemen snel contact met je op.