Registreer je nu en volg de online trainingen van Noordhoff Academy.


Geef eerste paar letters van plaatsnaam of school en selecteer de locatie
Mevr.Dhr.

Ik wil in de toekomst graag via e-mail op de hoogte worden gehouden over voor mij relevante informatie zoals tips, webinars, whitepapers en soortgelijke producten, diensten en aanbiedingen van Noordhoff Academy.
Ja, akkoordNee, dank je

*Noordhoff Academy als onderdeel van Noordhoff BV gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Wanneer u een document downloadt of een andere door ons aangeboden mediavorm zoals webinar of tool dan kan u meer informatie worden aangeboden, dan wel kunt u benaderd worden door een van onze adviseurs.

Basisonderwijs

Wij zijn er voor jou om je te ondersteunen als onderwijsprofessional. 

We hebben in 2020 een nieuw online trainingsaanbod!
De trainingen zijn speciaal voor leerkrachten die met een methode van Noordhoff lesgeven. Wil je meer weten over de software of over de visie en didactiek van een methode? Of juist over de oefensoftware Ambrasoft? Klik dan op het vakgebied waar je geïnteresseerd in bent en vraag de training aan. Nu gratis voor alle leerkrachten die met Noordhoff lesgeven. Als je je registreert dan ontvang je een mail van LearnLinq, het online leerplatform. Via die mail activeer je je account en ben je direct klaar om de trainingen volgen. 

Noordhoff wenst jou veel succes en plezier met het volgen van de training!

 

Leerkrachten aan het woord

Bekijk hier de ervaringen na het volgen van trainingen.