ONLINE TRAINING

Ambrasoft Expert

(ongeveer 1,5 uur)

Omschrijving

Word Ambrasoft Expert
Meer dan 4000 scholen in Nederland werken met Ambrasoft. Maar hoe zorg je ervoor dat de opbrengst het grootst is als je leerlingen laat oefenen? Welke oefeningen zet je klaar en welke leerdoelen zitten erachter? Dat leer je in de online training Ambrasoft Expert.

In de training doorloop je alle modules van Ambrasoft School en krijg je een nieuwe kijk op het programma.

Maar pas op! Na het volgen van deze training zullen alle kinderen voortaan elke dag met Ambrasoft willen oefenen.  

Online trainingen
De online trainingen staan in het leerplatform van Learnlinq. In de trainingen wordt informatie afgewisseld met leuke kennisvragen en activerende werkvormen.

Doelgroep
Alle leerkrachten die gaan werken of al werken met Ambrasoft School.

Opbrengsten
Je kent alle modules en kunt ze op de juiste manier inzetten. Dit zorgt ervoor dat alle kinderen met een passend aanbod oefenen.

 

Vorm, duur, kosten & locatie

Vorm en duur
Online
Ongeveer 1 uur en 30 minuten

Prijs
€0,-

Locatie
Thuis, op school of onderweg

Ambrasoft Expert

Voordat je de online training kunt volgen, moet je je registreren met onderstaand formulier. Daarna ontvang je een e-mail van Learnlinq, ons leerplatform. Activeer je persoonlijke account en de eerste trainingen staan voor je klaar!

Mevr.Dhr.

Ik wil in de toekomst graag via e-mail op de hoogte worden gehouden over voor mij relevante informatie zoals tips, webinars, whitepapers en soortgelijke producten, diensten en aanbiedingen van Noordhoff Academy.
Ja, akkoordNee, dank je

*Noordhoff Academy als onderdeel van Noordhoff Uitgevers BV gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Wanneer u een document downloadt of een andere door ons aangeboden mediavorm zoals webinar of tool dan kan u meer informatie worden aangeboden, dan wel kunt u benaderd worden door één van onze adviseurs.