ONLINE TRAINING

Aan de slag met Ambrasoft

(ongeveer 1,5 uur)

Omschrijving

Aan de slag met Ambrasoft
Wil jij net als 4000 andere scholen in Nederland optimaal gebruik maken van de mogelijkheden van Ambrasoft? Volg dan deze training 'Aan de slag met Ambrasoft' en leer bijvoorbeeld waar je de rekenbladen kunt printen,  hoe je de planningsweergave aanpast en of jouw instellingen allemaal goed staan.

Online trainingen
De online trainingen staan in het leerplatform van Learnlinq. In de trainingen wordt informatie afgewisseld met leuke kennisvragen en activerende werkvormen.

Doelgroep
Alle leerkrachten en ICT-coördinatoren die gaan werken of al werken met Ambrasoft School.

Leerdoelen

  • Instellen van leerstofaanbod
  • Printen van oefenmateriaal
  • LVS en resultaten inzien
  • Woordenmanager toepassen
  • Thuisgebruik activeren
  • Geavanceerde instellingen

Opbrengsten
Alle instellingen staan goed en je bent klaar om alle mogelijkheden en praktische hulpmiddelen te gebruiken!

Vorm, duur, kosten & locatie

Vorm en duur
Online
Ongeveer 1 uur en 30 minuten

Prijs
€0,-

Locatie
Thuis, op school of onderweg

Aan de slag met Ambrasoft

Voordat je de online training kunt volgen, moet je je registreren met onderstaand formulier. Daarna ontvang je een e-mail van Learnlinq, ons leerplatform. Activeer je persoonlijke account en de eerste trainingen staan voor je klaar!

Mevr.Dhr.

Ik wil in de toekomst graag via e-mail op de hoogte worden gehouden over voor mij relevante informatie zoals tips, webinars, whitepapers en soortgelijke producten, diensten en aanbiedingen van Noordhoff Academy.
Ja, akkoordNee, dank je

*Noordhoff Academy als onderdeel van Noordhoff Uitgevers BV gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Wanneer u een document downloadt of een andere door ons aangeboden mediavorm zoals webinar of tool dan kan u meer informatie worden aangeboden, dan wel kunt u benaderd worden door één van onze adviseurs.